Hiukkassuodattimen puhdistus

Oletko saanut dieselauton hiukkassuodattimen vaihdosta yli 2000 euron kustannusarvion? Meillä on vaihtoehto jolla kalliin suodattimen vaihto voidaan ennaltaehkäisyllä välttää.

Hiukkassuodattimen puhdistus: 250 Eur

  • Dieselhiukkassuodattimen tehtävänä on puhdistaa pakokaasuja. Suodatin on asennettu lähes kaikkiin uudempiin dieselajoneuvoihin. Suodattimen suodattamat nokihiukkaset poltetaan säännöllisin väliajoin, jotta ne eivät tuki suodatinta. Hiukkasten polttaminen vaatii kuitenkin tiettyä pakokaasun lämpötilaa.
  • Jos autolla ajetaan ensisijaisesti lyhyitä välimatkoja, tarvittavaa lämpötilaa ei saavuteta. Seurauksena hiukkassuodatin tukkeutuu ja moottorin suorituskyky heikkenee.Lopulta moottori voi reistailla ja hiukkassuodatin on vaihdettava uuteen. Tällainen tilanne voi tulla eteen jo 20 000 ajetun kilometrin jälkeen. Tavallisesti hiukkassuodattimien käyttöikä on selvästi yli 100 000 ajokilometriä.
  • Ajomatkan lisäksi myös polttoaineen ja moottoriöljyn laadulla on merkitystä. Mitä ongelmallisemmasta laadusta on kyse, sitä nopeammin hiukkassuodatin tukkeutuu.
  • Käytössämme on nyt uusi saksalainen Liqui Moly:n menetelmä, jolla hiukkasloukku puhdistetaan kemiallisesti huollon yhteydessä. Näin tukkeutuminen voidaan ennaltaehkäistä.

Pyydä tarjous huollosta

Nauti huolettomista
kilometreistä kohtuullisella hinnalla >

Varaa aika huoltoon >

Kesärenkaat>

Nyt meiltä renkaat asennettuna kesäksi! >

 

Liity kanta-asiakkaaksi

Liittymällä saat heti hyviä etuja tuotteista
ja palveluista >

Tarjoukset
  • Huollon huolto-osista 10% alennus kanta-asiakkaille.

Katso kaikki tarjoukset »

 
Auto-ElmoOsaset