First Stop

Rengaspalvelu

Osana First Stop -jälleenmyyjäketjua varmistamme kilpailukykyiset ja laadukkaat renkaat kaikille teille. Tarjoamme myös kätevät rengashotellipalvelut.

First Stop

Rengaspalvelu

Tee hyvää ostamalla uudet renkaat – me kierrätämme vanhat. Kierrätettävät renkaat saavat uuden elämän pinnoitteena tie- ja maanrakennuskohteissa. Tiesitkö, että Suomessa kierrätetään vuosittain renkaita yli 35 000 kilon edestä? Tämä vastaa painoltaan noin 2,8 miljoonaa henkilöauton rengasta. 

Rengashintoihimme kuuluvat rengastyöt sisältävät:

Renkaan irrotus ja kiinnitys

Renkaan irrotus ja kiinnitys, otetaan rengas ajoneuvosta irti ja kiinnitetään uusi rengas paikalleen.

Vannetyö

Rengas irrotetaan vanteelta ja uusi rengas laitetaan vanteelle rengaskoneen avulla.

Tasapainotus

Laitetaan rengas-vanne-yhdistelmä yksitellen tasapainotuskoneeseen.

Tasapainoittamaton rengas täristää, sekä aiheuttaa renkaan epätasaisen kulumisen ja on siten turvallisuusriski. Rengas on tasapainotettu, kun vanteelle ja autoon asennetun renkaan massa jakautuu tasaisesti pyörimisakselin (pyörimiskeskipisteen) ympärille.

Jälkikiristys

Tarkistetaan momenttiavaimella oikea kiinnitystiukkuus. Jälkikiristys on hyvä tehdä aina noin 50-100 km ajamisen jälkeen.

Ilmanpaineiden tarkistus

Renkaiden ilmanpaineiden oikeellisuus tarkistetaan aina ajoneuvokohtaisesti. Väärät ilmanpaineet voivat johtaa renkaan epätasaiseen kulumiseen, renkaan hajoamiseen, ajomukavuuden vähenemiseen tai jopa ajoneuvon hallitsemattomaan ja vaaralliseen käyttäytymiseen ajossa.

Ota meihin yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö tai tuotekysely alla olevalla lomakkeella.