Yritysesittely

Rantakylän Varaosa on Joensuulainen täyden palvelun Autokorjaamo ja autotarvikeliike. Yrityksemme on perustettu jo 70-luvulla ja toimintaamme ohjaavat edelleen samat perinteiset arvot eli hyvä palvelu ja autoalan tuntemus.

Tänä päivänä toimimme hiukan yli tuhannen neliön tiloissa Jukolankatu 19:ssä kauppakeskus Jukolanportissa. Nykyaikainen korjaamomme sijaitsee samassa kiinteistössä.

Jotta voimme vastata aina haasteellisempaan autojen huolto- ja korjaustarpeeseen, koulutamme mekaanikkojamme jatkuvasti ja hankimme uusinta korjaus- ja diagnostiikkalaitteistoa korjaamolle teitä varten. Viimeisimpänä koulutuksena sähkö- ja hybridiautojen huolto ja korjausluvat. Meillä on pääsy autonvalmistajien huolto- ja diagnostiikkaporttaaleihin josta saamme ohjeet huoltoihin ja korjauksiin sekä voimme tehdä sähköiset huoltomerkinnät autonvalmistajan järjestelmään.

Edustamme lukuisia tunnettuja tuotemerkkejä, joita myös ajoneuvoteollisuus käyttää ensiasennuksessaan, kuten Sachs- ja Bilstein-iskunvaimentimet, INA- ja SKF-jakopäänosat sekä Filtron-suodattimet. Toimimme tiiviissä yhteistyössä useiden autoalan tukkuliikkeiden kanssa ja näin ollen voimme hyödyntää reilun tavaravalikoiman yhdistettynä tehokkaaseen logistiikkaan.

Pyrimme tarjoamaan autoon kaiken tarvittavan – varaosat, tarvikkeet, kemikaalit, maalit ja tietysti huolto sekä asennuspalvelut. Varastostamme löytyy noin 26 000 tuotetta ja atk-järjestelmämme sisältää kaikkiaan yli miljoona tuotetta. Tilattavat tuotteet saadaan toimitettua pääosin vuorokaudessa; erikoisimmissa tuotteissa, kuten tehdastilauksissa, voi mennä hiukan kauemmin. Edustamme myös Cromax-automaaleja, joten pystymme valmistamaan sävyn lähes jokaiseen autoon.

Tervetuloa palveltavaksi!


Pyydä tarjous huollosta

Nauti huolettomista
kilometreistä kohtuullisella hinnalla >

Varaa aika huoltoon >

Kesärenkaat>

Nyt meiltä renkaat asennettuna kesäksi! >

 

Liity kanta-asiakkaaksi

Liittymällä saat heti hyviä etuja tuotteista
ja palveluista >

Tarjoukset
  • Huollon huolto-osista 10% alennus kanta-asiakkaille.

Katso kaikki tarjoukset »

 
Auto-ElmoOsaset