Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä:
Rantakylän Varaosa Oy
Y-tunnus: 05006356
Jukolankatu 19 
80100 Joensuu
Puh. 010 548 5200

Rekisteriasioista vastaavan yhteystiedot: 
Janne Koskela
Puh: 010 548 5200
Sähköposti: janne.koskela@rantakylanvaraosa.fi

Rekisterin nimi:
Rantakylän Varaosa Oy:n suoramarkkinointirekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus 
Henkilötietoja käytetään Rantakylän Varaosan ja sen kanssa samaan konserniin kuuluvien yhtiöiden, kuntien ja hankkeiden suoramarkkinointiin, myyntiin ja muihin niihin rinnastettaviin osoitteellisiin lähetyksiin (esim. markkinatutkimus).

Rekisterin sisältämät tiedot: 
Etu- ja sukunimi 
Yhteystiedot
Titteli sekä operatiivinen vastuualue
Kieli 
Tiedot henkilön ilmoittamista markkinointiluvista ja -kielloista
Yrityksen nimi
Yrityksen yhteystiedot
Yrityksen toimiala
Tieto suoramarkkinointikampanjoihin osallistumisesta
Ladatut materiaalit ja websivuilla vierailut

Säännönmukaiset tietolähteet:
Henkilötietoja kerätään pääasiassa rekisteröidyltä itseltään. Henkilötietoja voidaan kerätä ja päivittää myös Rantakylän Varaosan ja sen kanssa samaan konserniin kuuluvien yhtiöiden, kuntien ja hankkeiden rekistereistä kuten myös julkisista ja kaupallisista rekistereistä.

Tietojen luovutus:
Tietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, mikäli rekisteröity ei ole sitä erikseen kieltänyt. Henkilötietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojaus:
Rekisteri on suojattu ulkopuolisten käytöltä. Rekisteriin pääsy on ainoastaan henkilöillä, joiden työtehtävät edellyttävät rekisterissä olevien tietojen käsittelyä. Rekisterin käyttö on suojattu henkilökohtaisin käyttäjätunnuksin ja salasanoin. 

 

Pyydä tarjous huollosta

Nauti huolettomista
kilometreistä kohtuullisella hinnalla >

Varaa aika huoltoon >

Kesärenkaat>

Nyt meiltä renkaat asennettuna kesäksi! >

 
 

Liity kanta-asiakkaaksi

Liittymällä saat heti hyviä etuja tuotteista
ja palveluista >

Tarjoukset
  • Huollon huolto-osista 10% alennus kanta-asiakkaille.

Katso kaikki tarjoukset »

Auto-ElmoOsaset